ΚΟΣΜΑΣ Ο ΑΙΤΩΛΟΣ ΤΟ ΧΙΛΙΑΡΜΕΝΟ


Το Χιλιάρμενο του Πατροκοσμά: «1000 Ship Navy» από το αμερικανικό Ναυτικό!




Tο χιλιάρμενο του Αγίου Κοσμά του Αιτωλού μας θυμίζει κάτι πολύ σπουδαίο: ότι υπάρχει πνευματικός νόμος.Και σε συνδυασμό με τα σύγχρονα γεγονότα μας δείχνει το πώς αυτός εφαρμόζεται.

Το χιλιάρμενο υπάρχει στις Ομηρικές ιστορίες, στις προφητείες του Αγίου Κοσμά, και τώρα…! Η ασφάλεια των θαλασσών προτάθηκε επίσημα το 2007 από τον ναύαρχο Μάλεν να ονομάζεται 1000 πλοία ναυτικό δηλ. 1000-άρμενο:


Το «1000-πλοία ναυτικό» ή χιλιάρμενο, είναι το «1000» της θάλασσας κατ” αντιστοιχία προς το «100», την Άμεσο Δράση της ξηράς στην Ελλάδα! Δεν είναι απαραίτητο η δύναμη αυτή να έχει ακριβώς 1000 πλοία. Σημασία έχει η ιδέα της διεθνούς ειρηνευτικής θαλάσσιας δύναμης, που ονομάσθηκε «1000 Ship Navy» από το ναύαρχο Mulen. Σε εθνικό (Αμερικανικό) επίπεδο, η τελευταία πρόταση επί Reagan, για «600-πλοία ναυτικό», με την οποία η Αμερική θα επενέβαινε από μόνη της διεθνώς, ουδέποτε υλοποιήθηκε.
Από τη φύση της η διεθνής θαλάσσια δύναμη του 1000-άρμενου μπορεί να επεμβαίνει σε πολλά μέρη συγχρόνως, και στο Αιγαίο και στο Ιόνιο, στους Αγίους Σαράντα, κατά τον άγιο Κοσμά. «Μιλάμε για ένα Ναυτικό 1000 πλοίων. Δεν είναι μόνο δικά μας πλοία. Είναι ένας διεθνής στόλος από όμοια σκεπτόμενα έθνη που λαμβάνουν μέρος σε επιχειρήσεις ασφαλείας σε όλο τον κόσμο». (Ναύαρχος Mike Mullen, Αρχηγός των Ναυτικών Επιχειρήσεων των ΗΠΑ, Millington, Tenn. 7-9-2006).
Οι σχετικές προφητείες του αγίου Κοσμά λένε:
17η: «Όταν θα ιδείτε το χιλιάρμενο στην Άσπρη Θάλασσα (άλλη ονομασία του Αιγαίου που είναι απέναντι από τη Μαύρη Θάλασσα), τότε θάρθει».
18η: «Όταν θα ιδείτε το χιλιάρμενο στα ελληνικά νερά, τότε θάρθει».
19η: «Όταν θα ιδείτε το χιλιάρμενο στα ελληνικά ύδατα, τότε θα λυθεί το ζήτημα της Πόλης».
Ο άγιος γέροντας Παΐσιος είχε αναφερθεί στη σύγκρουση Ελλάδας – Τουρκίας στο Αιγαίο, επιβεβαιώνοντας τις προφητείες του αγίου Κοσμά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου